Nous límits de navegació

Només amb les ganes de reprendre aquesta bitàcora digital, he actualitzat els nostres límits de navegació actuals. Segueixen sent molt modests, per poc a poc es va fent. Són de l'estiu de 2019, quan vam fer dues setmanes amb una parada intermitja, aquest 2020 per circumstàncies que alguns ja sabeu poc hem pogut navegar a l'estiu i fins a la tardor on si que hem sortir en navegacions curtes el Nancy ha estat força aturat.

Els nous límits els vam establir cap al Sud i l'Oest, durant la primera singladura. Partiem rumb a Sant Carles de la Ràpita pero l'estat de la mar i el fet que el Duc encara es marejava força a bord, van fer que ens quedéssim finalment a Roda de Barà amb parades intermitjes a Port Ginesta i Aiguadolç.

El límit Nord i Oest el vam fer la segona setmana on vam anar fins a Port d'Aro, amb parada intermitja a Arenys de Mar. No vam seguir mes doncs vam preferir fer dues nits a Port d'Aro

Com dic són encara límits molt modestos, pero que esperem aviat superarem.

La idea es també recueperar l'activitat bloguera que trobo a faltar de quan publicava sovint a Cad-Addict. Cad-Addict va ser un èxit personal quan el vaig tenir a ple funcionament i encara rep força visites, tot iq ue ja no em motiva publicar allà. Ara m'apassiona mes el mar, el Nancy, navegar. I com que hi ha pocs blocs de navegació en català doncs tinc ganes de compartir coses sobre navegació a vela aquí.

A veure si podem mantenir ara aquest blog mes o menys viu. Per allò de que en un blog de navegació hi ha d'haver fotos, aquí en va una de la travessa.Comentaris