Pel·lícula: Latitud 80

De tant en tant i en especial en dies de que no es pot anar a mar pel temps, m'agrada veure pel·lícules sobre navegacions. M'agrada la ficció però en el cas de la nàutica, sempre millor un documental. L'altre dia vaig rebuscar a Sail in Festival, per veure quins documentals de la sessió online que van fer el 2020 no havia vist encara i resulta que hi havia aquest Latitud 80 que resulta es producció catalana i està penjat a la web de tv3. 

Us deixo el link aquí. No m'ha semblat un gran documental, probablemnt pel propi desenllaç de la història que no va permetre segurament explicar tot el que s'hauria volgut explicar. Però com tants d'altres, més o menys ben fet, fa venir ganes d'agafar els petates i marxar a navegar pel món. Així que aquí està.

Aniré fent llista de pelis i docus nàutics a midea que m'en recordi dels que he vist o en vegi de nous.Comentaris